Om oss

Välkommen till

RIKTA SKADECENTER

Vi är inte enbart en verkstad; vi är en institution i fordonsvård, belägen i hjärtat av Järfälla. Vi strävar efter att vara din ultimata destination för allt som rör ditt fordon, minimerar behovet av att pendla mellan olika verkstäder. Vår vision är att göra din bilvårdserfarenhet så smidig och högkvalitativ som möjligt, allt under ett och samma tak.

Varför Välja Rikta?

Partnerskap med försäkringsbolag

Vi har etablerade samarbeten med de mest prominenta försäkringsbolagen, vilket förenklar processen och ger dig en bekymmersfri upplevelse.

Expertis och Erfarenhet

Våra professionella lackerare och plåtslagare kombinerar års erfarenhet och passion för att leverera en felfri finish till ditt fordon. De är experter på att återställa färg, glans och struktur med precision och omsorg. Lita på vårt team för överlägsen kvalitet och service i alla typer av reparationer och anpassningar.

Tillgängliga Lånebilar

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi ett begränsat antal lånebilar för att du ska kunna fortsätta med din dag medan din bil är under service.

Miljömedvetenhet

Vi tar vårt ansvar gentemot planeten på allvar. Därför använder vi miljövänliga och återvinningsbara material samt produkter som håller en hög miljöstandard. 

Flexibilitet

Vår drop-in service erbjuder snabb och effektiv skadebesiktning utan förbokning. Inga väntetider, inget krångel. Vår expertpersonal är redo att omedelbart hantera ditt ärende. Kom när det passar dig, och låt oss ta hand om resten. Välkommen till vår pålitliga drop-in service för smidiga skadebesiktningar.

Kvalitetsgaranti

Vi står bakom varje jobb vi utför och erbjuder en omfattande garanti som ett bevis på vår kompetens och ditt trygghet.

Vi på Rikta Järfälla bilskador AB specialiserar oss på plåt och lack-arbeten, allt med målet att leverera oöverträffad kvalitet och kundservice. Vi ser varje kund inte bara som en transaktion, utan som en värdefull del av vår Rikta-community. Vår ambition sträcker sig längre än att bara möta dina förväntningar; vi siktar på att överträffa dem och göra varje interaktion med oss till en positiv och sömlös upplevelse.

Vi erbjuder en komplett lösning för dina plåt och lack-behov, från initial skadebedömning till högkvalitativ reparation och lackskydd. Vår expertis ligger i vår tekniska skicklighet och engagemang för detaljer, vilket säkerställer att ditt fordon alltid är i de bästa händerna.

Välkommen till Rikta Järfälla bilskador AB – Där din tillfredsställelse möter vår expertis i plåt och lack.

Våra Kunders Resa

Berättelser från Våra Nöjda Kunder

Vi sätter stort värde på vårt rykte, som är byggt på nöjda kunder och framgångsrikt genomförda bilreparationer. Här presenterar vi några av de lovord och positiva omdömen vi mottagit från våra kunder som valt Rikta Skadecenter i Järfälla för sina fordon. Kika på dessa berättelser för att få en inblick i den högkvalitativa service du kan förvänta dig när du väljer Rikta Skadecenter i Järfälla som din partner för bilvård och underhåll.