Telefon: 08-583 511 06

Om oss

VARFÖR VÄLJA RIKTA Skadecenter

Välkommen till

RIKTA SKADECENTER

Vi är specialister på plåt- och lackarbeten och strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen. Vår vision är att göra ditt besök hos oss så smidigt och högkvalitativt som möjlig.

Här är några skäl till varför du bör välja oss:

  1. Expertis: Vårt team består av erfarna tekniker som har en passion för bilar. Vi vet hur viktigt ditt fordon är för dig, och vi behandlar det som om det vore vårt eget.

  2. Kundfokus: Vi förstår att din tid är värdefull, därför strävar vi alltid efter att minimera behovet av att pendla mellan olika verkstäder. Oavsett om det handlar om plåtarbete, plast eller lackering, kan du lita på att vi tar hand om allt.

  3. Kvalitet: Vi kompromissar aldrig med kvaliteten. Våra material och arbetsmetoder är av högsta standard.

  4. Personlig service: När du kommer till oss så lyssnar vi på dina behov och anpassar våra tjänster efter dem. Vi använder inga standardformulär på hur arbetet ska utföras, utan alla fordon är unika och behandlas därefter.

Varför Välja Rikta?

Försäkringsbolag

Vi har etablerade samarbeten med de flesta försäkringsbolag, vilket förenklar processen och ger dig en bekymmersfri upplevelse.

Expertis och Erfarenhet

Våra professionella lackerare och plåtslagare kombinerar år av erfarenhet och passion för att leverera en felfri finish till ditt fordon.De är experter på att återställa färg, glans och struktur med precision och omsorg.

Tillgängliga Lånebilar

Vi förstår att din tid är värdefull. Därför erbjuder vi ett begränsat antal lånebilar för att du ska kunna fortsätta med din dag medan din bil är hos oss.

Miljömedvetenhet

Vi tar vårt miljöansvar på allvar. Därför använder vi miljövänliga och återvinningsbara material samt produkter som håller en hög miljöstandard. 

Flexibilitet

Vår drop-in service erbjuder snabb och effektiv skadebesiktning utan förbokning. Inga väntetider, inget krångel. Vår personal är redo att omedelbart hantera ditt ärende.

Kvalitetsgaranti

Vi garanterar varje jobb vi utför och erbjuder en omfattande garanti för er trygghet.

Nöjd kund garanti

Vi på Rikta Järfälla bilskador AB specialiserar oss på plåt och lack-arbeten. 

Vi erbjuder en komplett lösning för dina plåt och lack behov, från initial skadebedömning till högkvalitativ reparation och lackskydd. Vår expertis ligger i vår tekniska skicklighet och engagemang för detaljer, vilket säkerställer att ditt fordon alltid är i de bästa händerna.

Välkommen till Rikta Järfälla bilskador AB

Några recensioner