Telefon: 08-583 511 06

Precision och Professionalism

PLÅT & LACK

Service, kunskap och noggrannhet.

Plåt och Lackarbeten

När du behöver plåt och lackarbeten för ditt fordon, är det viktigt att välja en verkstad som arbetar med både professionalism och omsorg. På RIKTA Skadecenter i Järfälla strävar vi efter att utföra varje uppdrag noggrant och med hög kvalitet, eftersom vi vet hur viktigt det är att ditt fordon blir ordentligt omhändertaget.

Våra Tjänster Inkluderar:

Varje Del, Varje Detalj:

Det är avgörande att välja en verkstad som kombinerar skicklighet med en medvetenhet om kundens behov. På RIKTA Skadecenter i Järfälla är vår ambition att utföra varje uppdrag med noggrannhet och hög kvalitet, med insikten om att varje fordon är en viktig tillgång för dess ägare. Vi strävar efter att säkerställa att varje åtgärd är genomförd på ett sätt som respekterar både fordonets integritet och ägarens förväntningar.

Erfaren Personal Vid Din Tjänst:

Med en omfattande erfarenhet ackumulerad över årtionden är våra tekniker inte bara välutbildade inom sitt område; de brinner också för att leverera högkvalitativ service. Vi är ödmjuka inför uppdraget att vårda ditt fordon på bästa sätt möjligt. 

Varför Välja Rikta Skadecenter

Boka Din Tid Idag

Låt Oss Ge Din Bil Det Bästa!

TELEFON

08 583 511 06

ADRESS

Skarprättarvägen 20
167 77 Järfälla

ÖPPETTDER

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Stängt

Expertis och Kvalitet inom Plåt och Lack

Din bils återkomst i mästarens händer

Välj Rikta Skadecenter i Järfälla för en service inom Plåt & Lack som är svårslagen inom branschen. Låt oss bli din följeslagare på vägen, och upplev skillnaden med verklig expertis och genuint engagemang.

Vår Vision

Att vara Järfällas föredragna skadecenter, där varje fordon behandlas med noggrannhet och precision, och varje kund lämnar med tillfredsställelse.

Vårt Uppdrag

Erbjuda högkvalitativa reparationer och tjänster inom Plåt & Lack genom att förena traditionellt hantverk med modern teknik, med kundens behov i centrum.

Arbetsmotto

"Perfektion i varje penseldrag." För oss handlar det inte bara om reparationer, utan om att bygga långsiktiga relationer genom kvalitetsarbete.

Våra Framgångar

Genom åren har vi haft privilegiet att tjäna tusentals nöjda kunder, erhålla erkännanden inom branschen och sätta standarden för Plåt & Lack-service i Järfälla.

Våra Kunders Resa

Berättelser från Våra Nöjda Kunder

Vi sätter stort värde på vårt rykte, som är byggt på nöjda kunder och framgångsrikt genomförda bilreparationer. Här presenterar vi några av de lovord och positiva omdömen vi mottagit från våra kunder som valt Rikta Skadecenter i Järfälla för sina fordon. Kika på dessa berättelser för att få en inblick i den högkvalitativa service du kan förvänta dig när du väljer Rikta Skadecenter i Järfälla som din partner för bilvård och underhåll.