Telefon: 08-583 511 06

Skadebesiktning Med Omsorg och Expertis

SKADEBESIKTNING

Detaljerad Granskning, Professionell Bedömning

Fordonsbesiktning

När en olycka inträffar är det avgörande att ha en pålitlig partner vid sin sida för att bedöma skadans omfattning och stödja genom reparationen. På RIKTA Skadecenter anser vi att varje skadebesiktning är av yttersta vikt och behandlas med den respekt och noggrannhet den förtjänar. Våra besiktningsmän arbetar med erfarenhet och kunskap för att genomföra en detaljerad analys och dokumentation av varje skada. Vi strävar efter att säkerställa en transparent och rättvis bedömning, där varje steg i processen är öppet för granskning och förståelse.

Våra Tjänster Inkluderar:

Varje skada, Varje Detalj:

Vi förstår att varje skada har en unik påverkan, både på fordonet och på ägaren. Vi behandlar varje skadebesiktning med största omsorg och erbjuder klara, begripliga rapporter som hjälper dig att förstå nästa steg.

Varför Välja Oss? Tio Övertygande Anledningar

Boka Din Tid Idag

Låt Oss Ge Din Bil Det Bästa!

TELEFON

08 583 511 06

ADRESS

Skarprättarvägen 20
167 77 Järfälla

ÖPPETTDER

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Stängt

Expertis och Kvalitet inom Plåt och Lack

Din bils återkomst i mästarens händer

Välj Rikta Skadecenter i Järfälla för en service inom Plåt & Lack som är svårslagen inom branschen. Låt oss bli din följeslagare på vägen, och upplev skillnaden med verklig expertis och genuint engagemang.

Vår Vision

Att vara Järfällas föredragna skadecenter, där varje fordon behandlas med noggrannhet och precision, och varje kund lämnar med tillfredsställelse.

Vårt Uppdrag

Erbjuda högkvalitativa reparationer och tjänster inom Plåt & Lack genom att förena traditionellt hantverk med modern teknik, med kundens behov i centrum.

Arbetsmotto

"Perfektion i varje penseldrag." För oss handlar det inte bara om reparationer, utan om att bygga långsiktiga relationer genom kvalitetsarbete.

Våra Framgångar

Genom åren har vi haft privilegiet att tjäna tusentals nöjda kunder, erhålla erkännanden inom branschen och sätta standarden för Plåt & Lack-service i Järfälla.

Våra Kunders Resa

Berättelser från Våra Nöjda Kunder

Vi sätter stort värde på vårt rykte, som är byggt på nöjda kunder och framgångsrikt genomförda bilreparationer. Här presenterar vi några av de lovord och positiva omdömen vi mottagit från våra kunder som valt Rikta Skadecenter i Järfälla för sina fordon. Kika på dessa berättelser för att få en inblick i den högkvalitativa service du kan förvänta dig när du väljer Rikta Skadecenter i Järfälla som din partner för bilvård och underhåll.