Klarsyn på Vägen, Kvalitet i Varje Glasbyte

FORDONSGLAS

Genom Glaset, Ser Vi Vägens Klarhet.

Mästerskap i Glasarbeten

När du står inför behovet av glasreparation eller -byte, förtjänar du en verkstad som behandlar ditt fordon med högsta möjliga professionalism. På RIKTA Skadecenter förstår vi vikten av en säker och klar sikt. Därför erbjuder vi fordonsglas-tjänster av högsta kvalitet, som säkerställer att du kan köra med fullt förtroende.

Våra Tjänster Inkluderar:

Ditt Fordons Glasvärld:

Det är de små detaljerna som gör den största skillnaden, vare sig det handlar om att reparera en spricka eller byta ut en ruta. Vi behandlar varje uppgift med samma omsorg och precision.

Erfaren Personal Vid Din Tjänst:

Våra tekniker är inte bara experter på vad de gör; de är passionerade om att göra det rätt. Ditt fordon förtjänar det bästa, och vårt team är här för att leverera det, varje gång.

Varför Välja Oss? Tio Övertygande Anledningar

Erfarna Hantverkare

Varje fordon speglar en unik resa och personlighet, lika unik som ägarens. Det är därför vi på RIKTA Skadecenter engagerar oss fullt ut i att förstå både fordonets och ägarens unika behov. Våra tekniker, som är utbildade i den senaste teknologin inom fordonsglas, använder endast de bästa verktygen och materialen för att säkerställa att ditt fordon återvänder till vägen med förnyad klarhet och säkerhet.

Boka Din Tid Idag

Låt Oss Ge Din Bil Det Bästa!

TELEFON

08 583 511 06

ADRESS

Skarprättarvägen 20
167 77 Järfälla

ÖPPETTDER

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Stängt

Expertis och Kvalitet inom Plåt och Lack

Din bils återkomst i mästarens händer

Välj Rikta Skadecenter i Järfälla för en service inom Plåt & Lack som är svårslagen inom branschen. Låt oss bli din följeslagare på vägen, och upplev skillnaden med verklig expertis och genuint engagemang.

Vår Vision

Att vara Järfällas föredragna skadecenter, där varje fordon behandlas med noggrannhet och precision, och varje kund lämnar med tillfredsställelse.

Vårt Uppdrag

Erbjuda högkvalitativa reparationer och tjänster inom Plåt & Lack genom att förena traditionellt hantverk med modern teknik, med kundens behov i centrum.

Arbetsmotto

"Perfektion i varje penseldrag." För oss handlar det inte bara om reparationer, utan om att bygga långsiktiga relationer genom kvalitetsarbete.

Våra Framgångar

Genom åren har vi haft privilegiet att tjäna tusentals nöjda kunder, erhålla erkännanden inom branschen och sätta standarden för Plåt & Lack-service i Järfälla.

Våra Kunders Resa

Berättelser från Våra Nöjda Kunder

Vi sätter stort värde på vårt rykte, som är byggt på nöjda kunder och framgångsrikt genomförda bilreparationer. Här presenterar vi några av de lovord och positiva omdömen vi mottagit från våra kunder som valt Rikta Skadecenter i Järfälla för sina fordon. Kika på dessa berättelser för att få en inblick i den högkvalitativa service du kan förvänta dig när du väljer Rikta Skadecenter i Järfälla som din partner för bilvård och underhåll.