Telefon: 08-583 511 06

Klarsyn på Vägen, Kvalitet i Varje Glasbyte

FORDONSGLAS

Säkerheten först

Fordonsglas

När det kommer till behovet av glasreparation eller byte av glas för ditt fordon, är det avgörande att du väljer en verkstad som prioriterar säkerhet och kvalitet. 

Vi inser att för att du ska kunna köra med fullt förtroende är det av yttersta vikt att ditt fordon har högkvalitativa fordons glas. Vi erbjuder fordonsglas-tjänster av högsta kvalitet.

 

Våra tjänster inom fordonsglas:

Ditt Fordons Glas:

Vi värdesätter varje uppgift, medvetna om att även små detaljer kan utgöra en betydande skillnad. Vår inställning är grundad i ödmjukhet gentemot den komplexitet som finns i varje projekt, oavsett om det gäller att reparera en spricka eller att byta ut en ruta. Genom att tillämpa omsorg och precision på varje moment, strävar vi efter att leverera resultat som motsvarar våra kunders förväntningar och behov.

Varför välja oss?

Boka Din Tid Idag

Låt Oss Ge Din Bil Det Bästa!

TELEFON

08 583 511 06

ADRESS

Skarprättarvägen 20
167 77 Järfälla

ÖPPETTDER

Mån - Fre: 08:00 - 18:00
Lör - Sön: Stängt

Glasreparation, Rikta Skadecenter, Järfälla

Expertis och Kvalitet inom Plåt och Lack

Din bils återkomst i mästarens händer

Välj Rikta Skadecenter i Järfälla för en service inom Plåt & Lack som är svårslagen inom branschen. Låt oss bli din följeslagare på vägen, och upplev skillnaden med verklig expertis och genuint engagemang.

Vår Vision

Att vara Järfällas föredragna skadecenter, där varje fordon behandlas med noggrannhet och precision, och varje kund lämnar med tillfredsställelse.

Vårt Uppdrag

Erbjuda högkvalitativa reparationer och tjänster inom Plåt & Lack genom att förena traditionellt hantverk med modern teknik, med kundens behov i centrum.

Arbetsmotto

"Perfektion i varje penseldrag." För oss handlar det inte bara om reparationer, utan om att bygga långsiktiga relationer genom kvalitetsarbete.

Våra Framgångar

Genom åren har vi haft privilegiet att tjäna tusentals nöjda kunder, erhålla erkännanden inom branschen och sätta standarden för Plåt & Lack-service i Järfälla.

Våra Kunders Resa

Berättelser från Våra Nöjda Kunder

Vi sätter stort värde på vårt rykte, som är byggt på nöjda kunder och framgångsrikt genomförda bilreparationer. Här presenterar vi några av de lovord och positiva omdömen vi mottagit från våra kunder som valt Rikta Skadecenter i Järfälla för sina fordon. Kika på dessa berättelser för att få en inblick i den högkvalitativa service du kan förvänta dig när du väljer Rikta Skadecenter i Järfälla som din partner för bilvård och underhåll.